Restauranter - Rejs fra Hamburg

Go to content

Main menu:

Restauranter

Anmeldelser

Restauranter

Der findes mange gode restauranter på feriedestinationerne. Både prisbillige og de lidt dyrere gourmet-restauranter.

Har du booket All Inclusive på dit hotel i 14 dage, kan det måske være en god idé en enkelt gang eller to at ofre et restaurantbesøg på familien. Det skaber afveksling i måltiderne samtidig med, at det altid er interessant med en middag ude.

Oplev hvordan børnene bliver ellevilde over en piza eller en gang pølser med pommes frites, og hvor i som voksne kan nyde en god rødvin og en  steak.

Vi besøger af og til forskellige madsteder på vores ferier, og vil gerne dele vore oplevelser med jer, både de gode og de mindre gode.

Lækker hovedret, der i kvalitet ligger langt fra den daglige buffet.

Foto: "Rejsfrahamburg.dk"

Lastminute Reisen und Urlaub mit eurosun.dePrima Restaurant Bar

Beliggenhed: Alanya, Tyrkiet
Adresse: 32. Sk, Tosmur, Alanya 07400, Tyrkiet
Hjemmeside
Vores bedømmelse:

God mad til rimelige priser. Kan anbefales. Børnevenlig.

Restauranten får god bedømmelse flere steder, men vær klar over at det er en ferierestaurant, hvor du kan sidde ude og inde. Ingen luksus-restaurant, hvor du skal være omklædt til middagen.

Vi synes, at bedømmelsen på flere hjemmesider ligger i overkanten af det leverede. Eksempelvis siger TripAdvisor at Prima er nr. 3 ud af 340 restauranter i Alanya. Det mener vi er skudt temmelig meget ved siden af.

Nuvel, maden er god. Vi fik serveret en steak som var ok, og fisk som smagte fint, men desværre var fyldt med ben. Serveringen venlig og prisen til at betale, så tre ud af fem stjerner.

www.eurosun.de

Vi er i færd med at re-designe hjemmesiden og der følger flere restaurantbedømmelser.

 
Back to content | Back to main menu