Andet - Rejs fra Hamburg

Go to content

Main menu:

Andet

Anmeldelser

Andet

Her anmelder vi museer, kirker, ZOO's, parker, vandlande, udflugter og andre aktiviteter, som supportergruppen på "Rejs fra Hamburg" har besøgt eller deltaget i.

Du får vores 100% ærlige vurdering, men vær klar over at noget som er interessant eller sjovt for den ene, ikke nødvendigvis er det for den anden. Vi er alle forskellige.


Herover: Domkirken i Ciutadella (Menorca) er bestemt et besøg værd.
Den gamle bydel i Ciutadella er et must, når man er på de kanter.
Foto: Rejsfrahamburg.dk

www.eurosun.de


Lastminute Reisen und Urlaub mit eurosun.de

Rådhuset i Ciutadella

Udflugt på Menorca

Vi tog en ø-tur med TUI til 42 EUR pr. person (21 EUR for børn). Guide var en tysker som boede på Menorca. Han havde en stor viden omkring Menorca, så et plus for guiden. Busturen startede kl. 9 om morgenen, så der var lige tid til morgenkaffen på hotellet. Vi var retur ved 17-tiden.  

Vi kørte først til Ciutadella. Det er øens gamle hovedstad. I dag er det Mahon. Ciutadella har ca. 28.000 indbyggere. Efter en længere gåtur gennem byens historiske bydel og besøg i katedralen gik turen videre til den idyliske fiskerby Fornells.

Fornells er hjemstedet for øens hummerfiskere. Enhver restaurant i den lille by med respekt for sig selv serverer hummer. Byen besøges af den spanske kongefamilie, når menuen står på hummer.
Efter et besøg på Menorcas højeste punkt (357 m over havoverfladen), gik turen til en større gård, hvor der blev produceret ost samt vin. Begge dele var der smagsprøver på.

Herefter gik turen retur til Cala'n Bosch.

Konklussion: Fin udflugt, men en pris på 42 EUR pr. person uden fortæring er ikke lige i den billige ende af skalaen.

Fotos: Rejsfrahamburg.dk

Tv: Rådhuset i Ciutadella
Th: Osteproduktion på Menorca
Herover: Ost og vingård på Menorca


Osteproduktion på Menorca

Vi har redesignet "Rejsfrahamburg.dk", og arbejdet er endnu ikke 100% færdigt, så flere bedømmelser følger i den kommende tid.  

 
Back to content | Back to main menu