2016 - Rejs fra Hamburg

Go to content

Main menu:

2016

Nyheder
Nyheder

Booking af ferier for 2016 er i fuld gang, og du kan stadig nå at få nogle særdeles rimelige priser på afgange fra Hamburg.

Netop hjemvendt fra en ferie på Gran Canaria (Hotel Palm Oasis i Maspalomas) så kan vi oplyse, at rejsende fra Danmark betalte over 50% mere for nøjagtig samme ydelser på hotellet, end os der rejste fra Hamburg. Det er da til at tage og føle på.

Sommerens hoteller i Tyrkiet, Grækenland og Spanien er ikke steget i pris, hvis du rejser fra Hamburg. På grund af den hårde konkurrence er visse hoteller billigere end i 2015, især hvis du kan rejse uden for skoleferierne i delstaterne Hamburg og Schleswig-Holstein. Påskeferien (uge 18) er heller ikke billigste rejsetidspunkt.

Bemærk i øvrigt, at i Hamburg og Schleswig-Holstein har man ikke sommerferie før i slutningen af juli + hele august 2016.

...


Vejarbejde på den tyske motorvej A7 til Hamburg Lufthavn

Hvert år flyver flere end 300.000 danskere fra lufthavnen, og mange kommer fra Sønderjylland. År efter år oplever flere danskere, at de ikke nåede deres fly på grund af vejarbejde på den tyske motorvej. Det skriver DR.

Derfor råder pressetalskvinde for Hamborg Lufthavn, Janet Niemeyer, danskerne til at være i meget god tid.

”Vi råder de danske gæster til at reservere en parkeringsplads på forhånd og stille bilen på pladsen tre timer før afgang. Så burde de have tid til helt afslappet at tage hul på ferien”, siger hun til DR.

...


Nyt om det blå sygesikringsbevis

Det blå EU-sygesikringskort skulle give danskere adgang til behandling på alle offentlige hospitaler i EU på samme vilkår som landets egne borgere. Sådan er det bare ikke altid, advarer alarmcentraler.

Vi skal derfor endnu engang gøre opmærksom på nødvendigheden af en separat rejseforsikring.

I den forbindelse skal du huske at kontakte forsikringsselskabet, hvis du lider af en kronisk sygdom. Det skal ske før bestilling af rejse, ellers kan du nemt komme i klemme i systemet.

...

Så skete det igen

Fra Hamburg Lufthavn startede vi (2 par) vores vinterferie, der gik til Tenerifa i 2 uger (25. januar 2016 - 8. februar 2016). Som sædvanligt booket gennem www.eurosun.de

Vi boede på det 4-stjernede Olé Tropical i Playa de Americas. Med pension og ophold i hotellets bedste værelser (suiter med havudsigt) havde vi betalt 15.000 kr. for 2. personer.

Et dansk par havde booket samme hotel fra Billund - dog kun med ophold i normale dobbeltværelser - for 25.000 kr. Altså en besparelse på hele 10.000 kr. fra Hamburg og så yderligere i langt bedre værelser. Det må da give stof til eftertanke. Suiterne har separat soveværelse, og du hører ingen støj fra vejen.

Når du søger på www.eurosun.de så angiv værelsetype som suite (Zimmertyp bevorzugt), når du på websiden er nået frem til hotellet Ole Tropical Tenerife.

Ole Tropical er billigst i januar, men også april kan i øjeblikket fås for. 7.500 kr. for en suite og halvpension.

Deres morgenbord er meget lækkert med friskbagt brød hver morgen og i flere sorter samt friskpresset juice (ikke noget med saft fra automat). Se billedet herunderFoto: "Rejsfrahamburg.dk"

...

Store fordele hvis du bor på Lolland Falster eller i nærheden

Vi fik en e-mail fra en rejsende på Lolland Falster. Hun (navnet er redaktionen bekendt) synes, vi skulle fortælle mere om fordelene ved at rejse fra Hamburg, når man bor på Lolland Falster.

Det gør vi så:

Der er 45 min. med skib fra Rødby til Puttgarden, og derefter 100 km på tysk landevej. Så er man fremme i Hamburg lufthavn. Det er længere, hvis du skal til Billund eller Kastrup.

Kvinden fortæller, at hun og hendes mand tjente over 5.000 kr. ved at rejse fra Hamburg sommeren 2015. Rejsen var bestilt hos www.eurosun.de

...
 
Back to content | Back to main menu